Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriven 22 juni 11 Kommentera ^-^


Min måne

Du,
en lysande pärla hängandes
i det stora mörka intet,

som lyser upp
allt i din omgivning,

som sprider ljus och hopp
oavsett vem som ser på dig.

Du ,
en som man alltid kan prata med,
en som alltid finns där
oavsett var man själv är,

en som alltid lyssnar
och inte säger något ont.

En som ger mig trygghet
och kraft att fortsätta kämpa,

Du,
är månen på min mörka himmel,
som håller mitt liv i balans.




Fri vers av Noomi Henning
Läst 270 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-26 21:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du skriver med en mjukhet och med känsla i orden som berör.
2012-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Noomi Henning
Noomi Henning