Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorg

Sorg:

Är att bli beroende av din kärlek


att blir beroende av din röst


att blir beroende av din parfym


jag blir beroende av dig


sedan öppnar jag mina ögon till din frånvaro




Fri vers av zino
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-27 06:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zino
zino