Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Främmande land.

Jag har varit på resa i främmande land
och solen har bränt mitt skinn uppå hand

Ljumna vindar har smekt min kropp
och i vatten så klart
så som runnit ur kran
jag har tagit mig, mina dopp

Stränder så långa av solvarmsand,
mina tår silat en del
mat och dryck med kryddor och smak,
det blev heller inte helt fel

En lindrig för kropp och lindring för själ,
en vandring i annan kultur

min fot så stadig jag satte ner,
men vinglade något på bergskant och mur.

Jag har varit på resa med min älskade man
ja jag har varit på resa i främmande land.








Fri vers av Skogsfen.
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-27 13:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skogsfen.
Skogsfen.