Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla små detaljer blir så viktiga nu när du är borta.

Alla små detaljer
blir så viktiga
nu när du är borta
Som läppstiftet på din cigarett
Jag vet att du inte
var smutsig i hjärtat
Nu känns allt så främmande
Som om du tog med dig
all skönhet,all renhet
Dina ord klingar än
i mina längtande öron
"Varje dag är en gåva,inte en rättighet"
Vad skulle jag inte göra
för att förlänga vår tid tillsammans
Jag fick låna dig för kort tid




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 100 gånger
Publicerad 2012-05-27 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta