Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bevingat

Människans blickar söker sig

i oändlighet

till det som formar meningar






önskar

bli förenad, definierad,







Närvaron vill spännas

bli till havsbrus,




klippavsatser existerar och fötter
önskar svindeln


Människan kan vänta i en evighet

på spår av mänsklighet

som skär itu dess sorg


uti någon slags uppdiktad mening


Människan, den hopfulla,

trängtar i djupets grunder

till

den slags nåd

där livets blodspets griper


Söker, om än i dimmors slöja

det märkbart eviga


det stillsamt


öde










Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-27 13:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP