Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cumulus KASAM

lycka är
att jorden
är bördig

vart än
jag styrt
min kosa

olycka är
att ingenstans
har jag slagit

rot




Fri vers av Bengt VIP
Läst 419 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-27 13:56



Bookmark and Share


    andlös
Tack för din applåd. Älskar din Cumulus KASAM, ska läsa fler - säger mycket med få ord. Toppendikt!
2012-07-15

  Dufvenberg
Ingå i en känsla av sammanhang.

Viktigt. Tror jag.

Men inte så lätt.
2012-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP