Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han är som en radioaktiv dystopi

Han är som en glöd
från en giftcigarett
Som en radioaktiv dystopi
Han är din mardröms kärna
men du kan inte förneka
att du dras till bad boys




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 105 gånger
Publicerad 2012-05-27 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta