Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtidsvisioner

I min dröm föddes havet
Fyllde alla hål
Mina fotstegs rytm
medan jag närmade mig din dörr
Avståndet verkar vara längre nu än då
Jag behöver dig så mycket
Närmare,närmare




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 100 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-27 15:06



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Fint tjejen! :))

Du är visst tydligen kär i någon...
2012-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta