Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är som jättar

Vi är som jättar
något som är fel
i samhällets ögon
Landet där endast
de friska kan få vård
Jag leker clown
det är mitt jobb
Det enda som duger
sade slipsmännen
i sina fina kontor
Men jag har en plan
Jag har en vision
I framtiden
ska vi räcka finger
åt alla som
inte vågade tro på oss
Som endast såg felen




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 85 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-27 15:23



Bookmark and Share


  filosofian
Mallar, usch usch usch. Bra text om att det finns tid för alla, någon gång. Man måste skapa, hitta och ta den.
2012-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta