Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min mamma

Min mamma betyder så mycket mer
än vad ord kan förklara
Nej,de kan aldrig visa hur mycket
jag faktiskt älskar henne
Och den dagen då hon inte längre finns
kommer att vara en av de svåraste för mig
Men minnen kommer att andas fortfarande
Och jag ska vårda dem ömt
Min mamma är en av mina bästa vänner




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 119 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-27 16:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar mamma ...

underbar dotter ...
2012-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta