Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur kunde NIN komma på texten till "Closer"?Tonårshormoner kanske??:P


Mina öron blöder fortfarande av dina rakbladsvassa viskningar

Mina öron blöder fortfarande
av dina rakbladsvassa viskningar
"I want to f**k you like an animal"
Tonårsångesten fångade upp allt
Hur kunde din hjärna skapa
sådana fantasier?
"I want to feel you from the inside"
Hur långt in kan man egentligen gå
för sina instinkters skull?




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 104 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-27 17:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta