Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalla den vad du vill



dit vinden vänder
går mina fötter

där fåglarna sjunger
ska jag födas på nytt

mina ögon skall för evigt bländas

det som har hänt
har hänt

trots allt




Fri vers av AliciaK
Läst 270 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-27 21:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Su ser säkert skymningen bortom det som växer
2012-06-01

  Larz Gustafsson VIP
"I am going, I am going
any which way the wind may be blowing"
(The Pogues)

Pånyttfödelse är dock en annan femma.
2012-05-28

    ej medlem längre
men,


nu undrar vi alla:



vad var det då som hende?
2012-05-27
  > Nästa text
< Föregående

AliciaK
AliciaK