Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur gör du när du smeker bort min trötthet?

 

 

 


                                        Hur gör du

när du smeker bort min trötthet?

Vad har du i dina händer

Vad är det som händer

när du ser rakt in min själ

Som att du häller vatten

i en länge oanvänd brunn

får igång mej

Och som jag går igång

när du älskar mej så


Blixtrande frid i våra kyssar




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 199 gånger
Publicerad 2012-05-27 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP