Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En berusande arom av kärlek och lust

Först i kväll har jag förstått

vad de älskande menade

när de inte ville tvätta sig

efter sin lustfyllda älskog


att ha kvar sin älskares doft på sin kropp

räcker för att överleva i tusen år.




Fri vers av Emilia Mattsson
Läst 347 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-05-27 22:42



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
djupsint romantik
2012-06-03

    tramp
:-) fint tänkt det funkar nog ett tag till svettlukten tar över :-)
2012-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Emilia Mattsson
Emilia Mattsson