Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är ensam om min stora kärlek till mej själv

 

 

 

I allafall bland mina så kallade medmänniskor

Jag ser att de inte ser mej, de älskar mej inte

Det känns väldigt ensamt att bära på en sån

gigantisk kärlek i en värld som sover 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-27 23:24



Bookmark and Share


  aol
jag tror ändå att den sanna vägen till andra är att älska sej själv,
2012-05-28

  Annie b'larsson VIP
Fortsätt älska dig själv...du är en älskvärd person, tycks det mig.
Att älska någon är stort och personligt. Kanske man ska nöja sig med sig själv, så länge..? Tycka om är lite lättare. Men visst...längtan efter riktig kärlek delar vi alla. Alla vill bli älskade - utan undantag.
2012-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP