Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntar på att DU ska ansluta dej till mej

 

 

 

 

Jag vet att DU finns någonstans där ute, du min utvalda

Én dag ska vi mötas och spränga alla förblindande murar,

skingra alla dimmor och skratta åt ondskan som vill hindra

oss från att älska. Vår kärlek ska vara en evig fest!

Jag vill HA dej! Jag behöver dej! Du behöver mej!

Vi ska bli kvitt denna mardröm att leva i världen; vi ska

träda ut ur världen in i kärleksnaturen... och äntligen ANDAS

och GLÄDJAS... Vi ska göra ett lugnt uppror, vi ska födas

på nytt och bli så vackra som vi ÄR.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-27 23:40



Bookmark and Share


  lilla t
Den här känns genuin och så där äkta. Du målar bilder som jag tycker mycket om som handlar om människans förmåga att överleva och övervinna svårigheter.
2012-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP