Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min fallna ängel

I fönstrets ruta
reflekteras din bleka skönhet
En fallen ängel
som kom till mig
för att rädda mitt sköra hjärta
Dina ögons djup
låter mina sinnen
och tankar flyta iväg
i en dröm sann




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 97 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-28 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta