Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min närmaste vän gav mig ett riktigt bra råd.

Min närmaste vän
gav mig ett riktigt bra råd
Nämligen;"Se varje dag som en gåva"
Nu måste jag våga
att vandra på stigar
som nästan inga fötter
har nuddat vid
Ett äventyr utan egentligt mål
För det är själva erfarenheten
som spelar någon roll
Lärdomar gör dig bara starkare
Ring dina vänner
som du annars aldrig träffar
För du vet aldrig
vilken dag som blir din sista
Passa på att njuta
med människor som betyder allt för dig




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-28 13:36



Bookmark and Share


  filosofian
Det är verkligen det man ska göra. Ibland är det lättare än andra. Men riktigt rätt och ett måste!
2012-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta