Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek är en ros




Kärleken är en ros,

kvinnan är dess taggar.




Fri vers av zino
Läst 269 gånger
Publicerad 2012-05-28 16:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zino
zino