Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till livet.

Livet glider i färgade långa flätade spår
river och skrapar och ger dig blödande sår.

Daggfyllt gräs lindrar smärtan
molnfri himmel duttar glädje i öppna hjärtan

Barn ger glädje men också sorg
Handarbeta fyller livet, korg efter korg.

Känn gräset i mellan tårna, känn doften blommor gav
Dra handen genom färgen som bildar broar mellan himmel och hav

Ge dig tid att vänta, lyssna på vad vinden sa
sa den kanske till dig, att till livet tacka ja

För skador får vi alla om vi vill det eller ej
men största skadan gav du själv

genom att till livet
tacka nej.




Fri vers av Skogsfen.
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-28 16:18



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Gillar och gillar mycket/ kram
2012-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Skogsfen.
Skogsfen.