Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kom till jorden för att njuta.

Du kom inte till jorden
för att älta sorger
Nej,meningen är
att njuta fullt ut
För du vet inte
hur lång tid
du har kvar
Lär dig av misstag
gå vidare med mer visdom
Alla har vi brister
men i mina ögon
är du underbar
en kärleksdröm
som blev sann
En mjuk melodi
De säger att kärlek
övervinner allt
även dödens kalla grepp
Vi är en gåva för varandra
i vårt liv här på jorden




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 63 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-28 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta