Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eviga singeln

Den eviga singeln
den eviga
kvinnan som aldrig
kan tänka sig kärlek.

Tror ej på kärlek
tror ej på livslång kärlek

Kan bara vara en illusion
vissa vill lura i mig med.

Vänner kan ge mig
styrka mod och tro

Pratar fritt
låter tankarn snurra
skrattar, är mig själv

Partner kan sänka mig

Väntar på slaget
vågar aldrig säga ifrån
stänger in mig
låter aldrig mina ord
komma fram

Nej kärlek kan inte vara
min grej, det bara skrämmer
ger ont i magen.
Vill bara kräkas sån
kramp mina nerver ger.

Är inte så underbar
och snäll
är kvinna och människa
med hjärta, själ, kött och blod
som har mina rättigheter.

Hjärtat mig lurar
hjärnan stängs av
likt en liten fjantig
trasdocka
allt faller.

Väntar in lyssna speja
tassar på tå.
Säga ifrån får hjärtat
att brista.

Tiden läker aldrig
sår som sitter djupt.
Ingen nej ingen
får älska mig.

Vet det kan låta
hemskt men jag känner mig själv
känner mitt eget inre.

Fixar inte det
stänger av och ser
ingen alls.

Vänner kan komma mig
nära men aldrig kärlek
TROR EJ PÅ DET!!!




Fri vers av Filosofen2
Läst 284 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-28 20:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kärlek?

Kärleken till sin familj
Till en fin gammal hund
Till mormor och morfar

Till hoppet att förr eller senare
Finna-kärleken

Alla gör det-förr eller senare!
2012-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2