Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi för poeter. Del 66 (Så förvånad jag blir)

 

Att säga nej

att sätta gränser

är svårt

om man

är som jag

 

Att vara tydlig

att nå fram

med vad man menar

egentligen

 

Men jag lär mig

att säga nej

att sätta gränser

och känner

att det möts

med

respekt

 

Så förvånad

jag blir

varje

gång




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 242 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-05-28 22:22



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Känns igen, som att plötsligt bli sedd. Häftigt, därtill väl formulerat (hur annars;)
2012-05-30

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Ja, värkligen konsten att säja nej! och menar med det nej! Intelligensens briljanta ord varje dag eller oftare…
God välsigne Er.
Diana.
2012-05-28

    ordskalv
Intelligens lyser mellan raderna. Intressant text.
2012-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström