Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänkt tanke

Du är inte de minsta bekymrad
över att du står på mina fötter när du framhäver dig.

Dessutom använder alla mina steg när du skrytsamt över dig själv går fram,
sprättandes genom livet fram som en pösmunk.

Visa mig,...
Din högaktning.
För min tillåtande själ,
när du sprätter fram på mina fötter



Suz AW Jan




Fri vers av Suzja
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-29 00:52



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2013-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Suzja
Suzja