Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sår i min själ

Tiden läker inga sår!

Det läggs en vårtunn hinna över dem.

Endast en lätt rispa kan få dem att blöda igen.

Men man lär sig med tiden, att det är en smärtsam vän,
på livets väg, som man måste lära sig gå igen.



Suz AW Jan




Fri vers av Suzja
Läst 332 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-29 00:56



Bookmark and Share


  Suzja
Mmmm Rosén.. Så är det!
2012-06-12

  Rosen VIP
taggen finns alltid där om än lite nedfilad...
2012-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Suzja
Suzja