Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UngdomsVis

I ungdomens kranka vishet
förenas livsekvationernas vänner

Gränser skall sprängas
Toppar nås

Bort med gammalt flås.
Ligg inte här i vägen för oss
Du Din feta Gås!

Inget, kan verifieras som faktiskt stopp
Och, så förstås.

För i livsekvationens kranka vishet,
Är man just, så
Himla!
Viis!!




Fri vers (Fri form) av Suzja
Läst 344 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-29 01:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Suzja
Suzja