Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den äkta kärlekens gestalt.

Den äkta kärlekens gestalt
så tröstande,helande
och uppfyller hjärtan
Oavsett sår,ärr
finns där trygghet
som kväver all smärta




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 124 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-29 09:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta