Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För en natt blir en tågkupé ett helt universum


Att rymma...

Ett tåg går söderut
det färdas långsamt
njuter av varje mil
det bär så många hemligheter
passagerare
öden

Ombord ligger en kvinna
bredvid en man
de har rymt
låst in sig
i en kupé
låst ute sig
från världen

Tåget tuffar sakta
vaggar dem ödmjukt till söms
de älskande i sked
Lyssnande
till varandras andedräkt
seende
varandras blodströmmar

stilla
lunkande

Tåget bär dem
men berättar aldrig deras hemlighet




Fri vers av Tekla
Läst 483 gånger
Publicerad 2006-02-02 14:06



Bookmark and Share


  Albert
"Ombord ligger en kvinna", bara den raden...
2006-02-06

  Albert
"Tåget bär dem
men berättar aldrig deras hemlighet"
skitsnyggt!
2006-02-02

  Albert
jag säger bara: "WOW", vad vackert skrivet!
den här resan vill jag göra
tåg är sensuellt
allt är stilla, vaggande, lugnt, ett glas vin från restaurangvagnen
2006-02-02

  sompio
Magiskt, Tekla.
Det lilla i det stora, med ord som brinner.
Fint.
2006-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Tekla