Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jordvandring!

Vi är inte ensamma vi är tillsammans
våra steg ger eko till en värld vi ännu inte sett.

Vi hör röster som talar genom årtusenden
men vi vet inte vad som komma ska.

Våra liv är inte förgäves vi är här för att låta
oss förvandlas.

Vi flätas in i en berättelse större än vi kan skåda
och vi är en del av den.

Livet är en gåva given av en Gud
skapat att få råda i evig tid.

Våra steg på jorden är bara en lärdom
för de som komma ska, vi måst ge det tid att fästa.

Att ta tag.

Vi är skapade att lyssna till en inre röst
och av varandras ord berikas.

Ge handen till din nästa gå ut på din vandring
strö vänlighet och skörda kärlek.

Stora steg är inte nödvändigt stilla tålamod
bör iaktas ödmjukt hjärta inför livet

Människa du är här för en orsak du kan ej se
men röster från forntid talar om mer.

Lita på din styrka lita på din kraft
ingen är mindre och ingen är större.

Vi är alla en del av allt och det illa vi gör
skadar den sköra tråd som binder oss samman.

Böj dig ner i förundran över undret som ständigt sker
låter drömmen få fäste och tanken bygga en bro


till himlen som väntar i tystnad på



försoningen.
*









Fri vers av Skogsfen.
Läst 278 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-29 16:10



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Wow ... vilka ord ... vilken innebörd ... vilken livserfarehet du bjuder på. Denna text blir bokmärkt av mig ... fantastiskt bra!

/kram
2012-05-29

    ej medlem längre
Mycket fint!
2012-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Skogsfen.
Skogsfen.