Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kommer bli bra vännen!

Micael du vet jag tänker på dig
du vet jag älskar dig som den
vän du är.

Minns det meddelandet du sände
mig och berättade att något tråkigt
hänt.

Cancer....

Om igen cancer!

Bakom levern den sitter och trycker
varför?

De op dig en gång för tre år sen
då var det okej, sa de.
Vid nästa kontroll fann de två prickar
men inget gjordes.

Den fick fritt spelrum för
de sa det ej var att tänka på.
Kontroll var tredje månad i tre år
och nu BOOOOM!

Varför?

I morgon du ska op imorgon
du ska bli bra.

Du lät rädd i telefonen, rädd det
var värre än förra gången.

Sista tiden du ätit tramadol
men inget hjälpte.

Det kommer fixa sig kan bara
tänka så.
Ledsen så ledsen jag är...

Kan bara se en enda ska
ÖVERLEVA, LEVA!!!

Jag finns för dig vännen
glöm aldrig det!

Kram din vän!




Fri vers av Filosofen2
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-29 21:01



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
jobbigt...du skriver så rörande
så berörande
går rakt in i hjärtat
empati
kärlek
omtanke för en kär vän
2012-05-30

  Johan Bergstjärna VIP
En text som andas så mycket empati och kärlek!
2012-05-30

  ResenärGenomLivet VIP
Jobbigt, men gott att se att det finns de som bryr sej.
2012-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2