Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen annan hör dem

de kom utan förvarning
de gick utan att lämna visitkort
de återkom utan inbjudan

och de kväver henne




Fri vers av aPorcupine
Läst 388 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-29 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aPorcupine
aPorcupine