Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag väljer att släppa in glädjen





Jag väntar på att oron ska släppa

Jag väljer att släppa in glädjen

Jag kom inte till jorden för att

vara deprimerad och orostyngd

Alla är vi skapade i ett perfekt

ögonblick av en brilliant kärlek

Meningen med våra korta liv

är glädje och inspiration, empati

och lycka, allt annat är en illusion.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-30 00:29



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Riktigt bra ord att ta med sej under dagen. Tack. Bokmärker!
2012-05-30

  Bibbi VIP
Sant.
2012-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP