Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag sväljer månen inatt





Jag sväljer månen inatt

Leker med änglar tafatt

Jag lockar fram ett skratt

Jag är åter karl för min hatt


Idag har livet känts som ett straff

Men Gud får mej att känna mej paff

Han tröst, inspiration och styrka

finns inte att finna i någon kyrka


Jag väljer att sjunga själens sång

Jag reser mej upp gång på gång

Ser dina underbara ögon som ömmar

Du hjälper mej i mina lyckligaste drömmar


Jag sväljer månen inatt

Leker med änglar tafatt

Jag lockar fram ett skratt

Jag är åter karl för min hatt.






Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-30 01:15



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Amen.
2012-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP