Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men jag kan om du vill

det är som strandade kontinenter
i sjunkande vatten
som vita månexplosioner
i hennes ögon om natten

kanske är det inte mina konturer
som fastnar som skuggor längst din hy
men jag kan om du vill
väga lätt när ett hjärta blir till bly

kanske försvinner jag lika lätt
som tårar i regn
men jag kan om du vill
va en värmande hand i din kalla säng

kanske är jag en dålig repris om sommaren
när jag helst av allt vill vara augusti som satt kvar
men jag kan om du vill
vara ett minne som du spar

kanske är jag en söndagsmorgon trötta ögon
och dagens bittra skratt
men jag kan om du vill
va både godmorgon och godnatt

kanske är jag inte evangeliet
någon glömde att skriva med tiden
men jag kan om du vill
bokstavera vår historia på blad av siden




Fri vers av latenightblues
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-30 10:34



Bookmark and Share


  mare VIP
Helt underbar, du kan skriva...sparas !
2012-05-30
  > Nästa text
< Föregående

latenightblues
latenightblues