Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om nätter i Havanna

jag drömmer om santiago
om nätter i havanna
om en kärlek som far över hav
för att aldrig stanna

jag hissar segel
under en himmel så blå
citerar en man
för så långe skutan kan gå

kan vi gå på grund
i för djupa hav
när vi pratar om resor
som aldrig blev av

när vi pratar om stormar
som tar oss över det blå
citerar jag en dröm
för så långe skutan kan gå

kan vi kastar ankar
för att aldrig stå still
älska i hamnar
där vi aldrig la till

där vi aldrig la till
under en himmel i havanna
där han var den som for
och jag den som aldrig stanna

där såg jag en hamn
som jag skådat förut
lät en vind blåsa in
för att sedan dö ut

(för där kom ett skepp lastat
med ingenting alls)




Fri vers av latenightblues
Läst 264 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-30 10:39



Bookmark and Share


  Vind
Mycket vackert skrivet om alla dessa "bara om"...
2012-05-30

  Larz Gustafsson VIP
Kuba är befriat land.
2012-05-30

  mare VIP
Mycket fin och bra, sparas !
2012-05-30
  > Nästa text
< Föregående

latenightblues
latenightblues