Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar om det storslagna lilla som är vi....... och det tunna skikt som skiljer oss från ödsligheten Skall läsas med följande bild på näthinnan http://www.flickr.com/photos/48864650@N08/7297030448/in/photostream


En Slöja

En Slöja,
florstunn,
omfamnar liv,
skapat ur kaos,
i oändligheten,
på stoft,
av begynnelsen,

En Slöja,
florstunn,
vävd för livet,
av livet,
Gaias andning,
starkt yttre,
bräckligt inre,

En Slöja,
florstunn,
höljd i mörker,
ett transparent fönster,
närd av solen,
så betagande vackert,
blå,

Min betraktelse,
blickandes bortom,
himlen,
på rygg,
på stranden,
på Mallorca,
i Port de Alcudia,
i zenit,
med det vackra,
blå,
som en Slöja,
över mig.




Fri vers av Peter Vahlersvik
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-30 15:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Vahlersvik
Peter Vahlersvik