Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om det finns ett sätt

Jag har ljugit för mig själv
när det gäller dig
Om det finns ett sätt
att nå dig,att beröra
Kanske slutar jag att lida
om jag finner ett sätt
att älska dig på




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 57 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-30 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta