Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje sekund

Varje sekund
droppar från mina fingertoppar
Jag skulle kunna nästan allt
för din skull
Men jag är rädd,så rädd
Det förflutna var vackert
Men det kändes
som om jag blev skjuten
Var ligger tryggheten nu?




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 60 gånger
Publicerad 2012-05-30 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta