Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dej när du är min hundvalp





Älskar när du är min hundvalp!






när du gnyr och gläfser

när jag smeker din mage

när du gråter av allting

när du tar av dej ditt pansar

du morrar också

slår lite på mej

blixtarna yr

det får du

du skakar av dej helvetet


älskade paradisvovve

i min famn






Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-30 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP