Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bönesvarshaiku 2





Din ström av kärlek

fyller mej med förtröstan

Vilar i Din famn




Bunden vers (Haiku) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-05-31 00:33



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) fint..
2012-05-31

  Ljusletaren
Vacker bild och vacker text/ kram
2012-05-31

  Bibbi VIP
Ljuvligt tillstånd.
2012-05-31

    ej medlem längre
Kanske:

Strömmen av kärlek
Fyller förtröstans brunn

Vilar i famnen



Inte för att det är fel på ert lilla stycke men för att göra den universiell, "tillgänglig för alla"?
2012-05-31

    ej medlem längre
Inspirerad i bön, härligt!
2012-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP