Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har sett kontinenter i dina ögon

det står inte skrivet i stjärnorna
är inget vi bryr oss om
det slår inte mot klippor
när dina vågor drar sig upp mot land

jag har sett kontinenter i dina ögon
där solen aldrig gick ner
jag har sett stjärnor lysa
som aldrig föll mot dina himlar

jag låter saltstänk från atlanten
berätta för mina ögon vad jag egentligen saknar
jag låter vindar från kusten
blåsa bort allt jag aldrig hinner ifatt

jag navigerar under stjärnor
håller styrbord, men längtar tillbaka
jag glömmer nätter på andra sidan jorden,
jag glömmer dig

för du står inte skriven i stjärnorna
är ingen jag bryr mig om (längre)
men låt oss navigera under natten
hålla styrbord, och längta tillbaka




Fri vers av latenightblues
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-31 09:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

latenightblues
latenightblues