Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan se det genom ditt perspektiv

jag kan se det genom ditt perspektiv
förstå hur minuter blev knappa tidsfördriv
hur koppar med kaffe
blev högar av disk
hur jag var en chans, och du en ständig risk

hur ditt förflutna slog mig i ett slag,
lämnade märken du aldrig begav,
hur jag letade kuster i öppna hav
och drömde om resor som aldrig blev av

hur alla träd av hösten växte ifatt
hur kronlöven sänkte sig en bit varje natt
hur din tunga gjorde mig sömnlöst matt
hur du visade vägen vart hjärtat satt

hur mina händer lät dig rinna
som sand genom fingrar av en hand
hur du sprang över gränser
som sedan suddas ut
hur min väg börjar, där din tar slut

du kan se det genom mitt perspektiv,
förstå att du gjorde intrång i ett intruta liv
hur du strödde salt i för många sår
hur jag blev ett minne
när vi pratar om igår




Fri vers av latenightblues
Läst 244 gånger
Publicerad 2012-05-31 09:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

latenightblues
latenightblues