Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur dina ögon säger att du aldrig stannar

dina länder på mina kartor
dina trottoarer på mina gator
dina ögon, dina händer
dina kyssar i för mörka gränder

hur du leder mig vilse
med tusen blickar,
hur jag är brevet på posten
du aldrig skickar

hur dina lugna hamnar
berättar om alla dessa famnar,
hur dina ögon säger
att du aldrig stannar

hur du dansar på inrökta krogar
(hur du slåss med blödande knogar)
mot en känsla som kommer för att sedan gå
om kärlek du så gärna vill förstå

dina texter i mina sånger
dina löften om dessa gånger,
dina ögon, dina händer
hur du försvann
hur vi än vrider och vänder

dina farväl i tomma städer
dåliga kläder i alla väder,
men tack för idag, igår och adjö
tack för en vinter med isande snö




Fri vers av latenightblues
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-31 09:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

latenightblues
latenightblues