Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag stampar i takt om man gillar otakt.

Jag är tyvärr inte tillräcklig
för att bli en lycklig idiot

idiotin och lyckan
får jag inte
att förenas




Fri vers av W.Riter
Läst 357 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-31 10:47



Bookmark and Share


  oLaVie
Även en trasig klocka går rätt 2 gånger per dygn och går den fel så är den "rätt" på 2 andra ställen på vår planet =;O)
2012-05-31
  > Nästa text
< Föregående

W.Riter
W.Riter