Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ville aldrig falla för dig

Jag ville aldrig falla för dig
men vem kan bestämma
över känslorna som sprider sig
som en löpeld genom kroppen
Tänk att det var just du
som fick mig hel igen
Som räddade mitt inre
från osäkerhet och rädsla
Nu kan jag inte andas utan dig




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-31 12:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta