Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag jobbar med media.


du är en statusuppdatering att dö för.



du går på fest med prinsessan
fotas med obama
din kropp är att dö för
och igår
födde du en perfekt son

du är in a perfect relationship
sållar bland invites

jag följer ditt liv
bakom en skärm
är ett av alla likes
på din uppdaterade wall




Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 519 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-05-31 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP