Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att som tack sväva i dess folkliga avgrund










Att som tack sväva i dess folkliga avgrund

Sömnpastiller häver urgrundslagarna

Kom och nig i din svarta plastdräkt

Bulleribock och satans falska leende

Knaprar knäckeväx i ralleyhallen

Dess utskymda salubom kasperfax

Mandinka svarvar bakåt in i solens sfär

Chorus singelsving katarakters samvete

Sjungen aggression hjärnhalvornas ömhet

till varandra, ex fuxium svart kring ögonen

Analisk glädje ligga ner i sin venuskraft

Jupiters katakombiska urgrenverk

Att som tack sväva i dess värdegrund vulva

Psykiska pånyttfödelser smälter mörkret.






Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-31 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP