Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi för poeter. Del 67 (Déjà vu)

 

Jag har varit här förut

En märklig känsla

av igenkännande

av illamående

 

Inte helt behagligt

så bekant

så ovälkommet

återupplevt

 

Hjärnspratt

eller

helt enkelt

en märkligt överensstämmande

associationskombination




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-31 20:30



Bookmark and Share


    Doll
Bra! Känner igen känslan. Du fångar den fint.
2012-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström