Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens ensamma gång hem

Jag slutade skriva
men inte att tänka
Kände en våg av strömmar
En vilja att komma bort härifrån
Såg två får som var klippta
rakat bort deras kofta av ångest
Åkte buss hem eller bort
Från alla krav bort ifrån fort
En tunn akvarell målade tunga
Ångestmoln på zenit ikväll
Var vi inte unga längre

längre tonas ut i ett långt rop
av längtan.




Fri vers av snej
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-31 21:45



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Den här var riktigt bra, vännen!

Bokmärker!

::))
2012-05-31
  > Nästa text
< Föregående

snej
snej