Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en dröm

Den svaga länken
Mellan
Verkligheten
Och
Nuet
Gör
Mig
Desperat.
Ty,
Länken
Brister.


I en sanning
Som en dröm
Där Man inte
Vill göra livet
Vackert av Kärlek.




Fri vers (Fri form) av Trazan
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-31 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trazan
Trazan